Lezersenquête: wat zou jij graag (anders) zien op onze blog?

Lieve lezers,

Vijf jaar geleden (!) plaatsten wij onze eerste blog. Wat begon als een spontaan idee zoals wij die vaker hebben (;-)), groeide vrij snel uit tot een heuse site met eigen domein en naam.

Over die naam hebben we het trouwens best een tijd gehad. We wilden in eerste instantie iets met een knipoog naar onze eigen onkunde. Of nou ja, dat klinkt ook weer zo zwaar… ik bedoel dat wij ook niet alle antwoorden hebben. Geen enkele eigenlijk, om precies te zijn. Maar wel een mening over van alles. Die vaker niet dan wel overeenkomt. Dat is inmiddels wel gebleken…

Alle namen met ‘help ik’ in de titel vielen af, omdat www.helpikhebeenkind.nl moeilijk serieus te nemen is. En het woordje ‘pik’ erin staat. Na een brainstormsessie vonden we toen Mothers and Sons, en die was wonderbaarlijk genoeg nog vrij als domeinnaam!

Tot zover dit uitstapje naar vijf jaar geleden. Inmiddels dekt de naam de lading niet helemaal meer omdat Frederiek er een dochter bij gekregen heeft, en inmiddels schrijven we niet zulke slechte stukken meer als vijf jaar geleden. Althans, dat willen we zelf graag geloven. En jullie zijn het daar hopelijk mee eens ;).

Voor ons is de lol er in elk geval nog lang niet af, en aan de nog steeds stijgende bezoekersaantallen zien we dat dat ook voor jullie geldt. Gelukkig, want het is toch leuker schrijven als je weer dat meer dan 50 mensen per maand (want zo weinig waren het er in het begin echt) het lezen. Toch brainstormen wij soms over hoe het beter kan. En wie kan die vraag nou beter beantwoorden dan jullie, onze lezers?

Vandaar het vriendelijke verzoek om deze vragenlijst in te vullen en ons zo feedback te geven waar we (hopelijk) wat mee kunnen. Het zijn maar vijf vragen, invullen kost je 2 minuten. Een kleine moeite en een groot plezier voor ons om jullie antwoorden te ontvangen en er iets mee te doen! Uiteraard zullen we de resultaten ook met jullie delen.

Liefs en bedankt,

Carmen en Frederiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *