De best gelezen drie artikelen in mei 2020

In mei leggen alle vogels een ei? In mei komen alle vogels langzamerhand uit de quarantaine, daar lijkt het nu op. En gelukkig maar. Niet alleen omdat het fijn is om het normale leven (deels) te kunnen herpakken, maar ook omdat het betekent dat het virus steeds meer onder controle is. Een geruststellende gedachte. Desondanks bleef er genoeg tijd over om blogs te lezen, en dat hebben jullie gelukkig ook weer trouw gedaan. Komen ze, de best gelezen drie blogs van mei:

1.) Hoe de voorbijgaande tijd mij helpt beslissen of ik een derde kind wil.

Ik wil geen derde kind. Nu. Om allerlei verschillende redenen. Daar ben ik vrij zeker van. En die ene procent van me die soms nog twijfelt? Die wordt geholpen door de voorbijgaande tijd…

2.) Acht favoriete podcasts over moederschap en opvoeding

Frederiek luistert graag podcasts. Zeker in quarantaine, wanneer ze het gevoel heeft dat haar hersencellen langzaam afsterven ;). In deze blog deelt zij acht tips voor leuke podcasts over moederschap en opvoeden.

3.) Creatieve manieren waarop mijn peuter tijd rekt in zijn bed

“Nog een liedje.” “Mama boekje lezen.” Dergelijke zinnen kent elke moeder met een tijdrekkende peuter wel. Maar mijn jongste zoon maakt het soms wel erg bont… bijvoorbeeld door vragen te stellen over songteksten van kinderliedjes (ja echt!) of door zijn volledige knuffelverzameling zo ver op te schuiven tot hij naar eigen zeggen klem zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *