De drie best gelezen artikelen in juni 2019

En zomaar ineens is het jaar alweer halverwege! De maand juni begon regenachtig en eindigde snikheet, precies zoals ik het graag heb (de warmte dan hè, niet de regen). Juni is bovendien mijn lievelingsmaand omdat niet alleen ikzelf, maar ook mijn oudste zoon dan jarig zijn én omdat het dan bijna zomervakantie is. Maar genoeg over mij. Dit waren de afgelopen maand de drie best gelezen blogs:

1.) Interview met Jantina die zwanger is van haar achtste kind

Acht kinderen. Ik moet er heel eerlijk niet aan denken. Jantina wel. Zij is zwanger van haar achtste en vertelt in dit interview alles over haar kinderwens, haar bevallingen en de uitdagingen en mooie kanten van het hebben en zijn van een groot gezin.

2.) Grappige uitspraken van Elia #7

Wat ben ik blij dat ik ooit met deze rubriek begonnen ben. Niet alleen omdat hij goed gelezen wordt, maar ook omdat ik het zelf hartstikke leuk vind om terug te lezen wat voor hilarische (en vaak ook bijdehante) dingen mijn oudste zoon zegt. In de Grappige uitspraken van Elia #7 is nu ook voor het eerst een uitspraak van Noël (die amper kan praten) opgenomen!

3.) Zorg eerst voor jezelf, dan pas voor een ander

Help eerst jezelf, dan pas anderen.” Die zin hoorde Frederiek toen ze in het vliegtuig zat en instructie kreeg over het gebruik van de zuurstofmaskers. Het zette haar aan het denken: moet je je als ouder opzij zetten voor je kind? Of kunnen zij pas tevreden bent als jij dat zelf ook bent?


Lees ook de drie best gelezen artikelen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *