De drie best gelezen artikelen in mei 2019

De bezoekersaantallen blijven stijgen, evenals de reacties die wij ontvangen als we iets publiceren. Superleuk! Wij zijn blij dat steeds meer mensen de weg naar onze site weten te vinden en het de moeite waard vinden om terug te komen. Voor wie nieuw is – of voor wie een reminder nodig heeft: lees hier de drie best gelezen artikelen in mei 2019.

1.) Als introverte moeder een extravert kind hebben

Ik vind mezelf niet heel erg introvert, maar als ik moet kiezen ben ik duidelijk meer introvert dan extravert. Mijn oudste zoon is introverter dan ik. Maar mijn jongste is dan weer de belichaming van assertiviteit en actie. Dat is niet altijd makkelijk voor mij om mee om te gaan, maar wel heel leerzaam.

2.) Ieder kind is een buitenkind

Wat zegt buienradar? Het viel Frederiek op dat het altijd de volwassenen zijn die zulke dingen zeggen, terwijl kinderen alleen maar vragen waar hun laarzen of hun fiets zijn. Deze kleine mensen zijn volgens haar dan dus ook niet gemaakt om binnen te zitten: ieder kind is een buitenkind.

3.) Hoe mijn vriendschappen lijden onder het moederschap

Ik houd van mijn vriendinnen. Ik houd van de zelfstandige, ondernemende vrouwen die ze zijn, en ik houd ervan om met ze af te spreken, te kletsen, te eten of te dansen. Toch heb ik dat in het verleden (preciezer: sinds ik kinderen heb) niet heel veel meer gedaan. Gelukkig ben ik erachter gekomen dat dat niet altijd erg is. Iets met kwaliteit boven kwantiteit…


Lees ook de drie best gelezen artikelen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *