Ik ga trouwen en neem mee… mijn kinderen!

Jaaaa, 18 mei is de dag (vandaag), dat ik eindelijk met de papa van mijn kinderen trouwen mag. Wat leuk om Kobe en Vicky hier onderdeel van te laten zijn! Naast de nodige kleren, schoenen, vestjes en kransjes zijn er in totaal aardig veel dingen die we moeten en wilden meenemen om het ook voor hun een fijne dag te laten zijn.

  1. Een oppas.
    Iemand die dedicated voor ze zorgt, ze eten en drinken geeft wanneer ze daar zin in hebben. Onze vaste oppas – Loes – nemen we mee. Zij zal ervoor zorgen dat de ceremonie enigszins kindloos en zonder krijsende Vicky verloopt. Ze gaat met ze op stap, speurtocht houden onderweg of tekenen en knutselen. Binnen, buiten. Alles kan. Zij is in charge en dat is erg prettig. Ik zou namelijk niet tijdens het aankleden of tijdens mijn speech na moeten denken over wie ervoor zorgt dat Vicky niet in het water valt ofzo…
  2. Lekker eten. 
    We hebben een cateraar (@etenswaar) die ons helpt met het diner voor alle gasten. Maar ik betwijfel of Kobe en Vicky 1, rustig aan tafel blijven zitten. En 2, of ze het eten lekker vinden. Ik maak dus in het landhuis dat we huurden, een plekje klaar waar zij met de oppas kunnen eten. Een maaltje dat zij lekker vinden en dat ze kennen.
  3. Kleren.
    Ja, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om ze er helemaal niet bij te hebben. Ze zijn toch bruidsmeisje en -jongen en een van hun (zal Kobe zijn ;)) zal toch de ringen komen brengen. Onze lieve andere oppas, is heel goed met kleding naaien en heeft van mijn moeders bruidsjurk (en die van haar bruidsmeisje) een jurkje voor Vicky gemaakt. Kobe hijs ik in een gebroken witte pakje, met een licht mint overhemd eronder. Ik zal jullie een mooi plaatje sturen volgende week ­čśë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *