De drie best gelezen artikelen in maart 2019

Nieuwe maand, nieuwe blogs, nieuwe top drie. Dit waren de drie best gelezen artikelen (in willekeurige volgorde) in maart 2019:

1.) Interview met Annie die docente zwangerschapsyoga is

Vorige maand stond er ook een interview in de top 3, en nu weer. Dit keer het interview met de oudste geïnterviewde tot nu toe, en tevens een bekende van me: mijn docente zwangerschapsyoga Annie. Zij vertelt over haar werk als yogadocente en geeft antwoord op onder meer de volgende vragen: welke opleiding moet je ervoor gedaan hebben? Is het moeilijk om je werk los te laten? Wat is de meerwaarde van een partnerles?

2.) Eerste hulp bij driftbuien

Driftbuien. Zo veel woede in zo’n klein mensje. Voorkomen is haast niet te doen, en soms ook niet nodig: driftbuien hebben namelijk een functie. In dit artikel vertel ik hoe ik – zo goed en zo kwaad als dat gaat – omga met deze ‘emotiebommen’ en wat ik doe wanneer mijn dreumes begint te stampvoeten, schreeuwen en slaan.

3.) Vrouwen worden moeders, mannen blijven mannen

Als je moeder wordt, verandert er letterlijk van alles in je lichaam, al vanaf het moment dat je zwanger bent. Mannen daarentegen hebben minder tijd om te wennen aan hun nieuwe rol, en worden pas vader wanneer zij hun kleintje voor het eerst vasthouden. Of werkt het toch niet zo? Blijven mannen mannen, of verandert er ook bij hen iets in de hormoonhuishouding wanneer ze papa worden? Frederiek zocht het uit.

Vorige maand, in januari 2019, waren dit de drie best gelezen artikelen. En in februari waren het deze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *