De drie best gelezen artikelen in februari 2019

Elke maand ben ik weer benieuwd: welke blogs zouden het best gelezen worden? Soms komen mijn verwachtingen overeen met de realiteit, soms ook helemaal niet. Dan blijken jullie, lieve lezers, ineens iets interessanter te vinden dan ik vooraf had gedacht. Het omgekeerde komt ook voor ;). Deze maand was ik niet echt verbaasd over de top 3, al vind ik het stiekem wel jammer dat mijn blog over opruimen à la Marie Kondo net buiten de boot viel. Daarom heb ik hem toch maar mooi nu alsnog genoemd.

Oké, komen ze dan. Dit zijn de drie best gelezen artikelen van februari 2019:

1.) Interview met Floor, die beviel zonder dat ze wist dat ze zwanger was

Interviews doen het altijd goed. De categorie ‘Mothers and others’ is ook mijn persoonlijke favoriet. De verhalen van anderen kunnen ontroerend, informatief, bijzonder of vrolijk zijn. Het verhaal van Floor is het allemaal: zij had haar kinderwens al min of meer opgegeven, toen ze – zonder dat ze wist dat ze zwanger was – plotseling op de wc (!) beviel van een kerngezonde baby.

2.) Hoe ik mijn best doe om sexy te zijn, maar het meestal mislukt

Wederom een eerlijk, herkenbaar en bij vlagen hilarisch stuk van Frederiek in de top 3, dit keer over haar worsteling om sexy te zijn/blijven en de constatering dat dit niet (altijd) lukt. En hoe ze er soms ook gewoon jammerlijk in faalt.

3.) Waarom ik zelden drink sinds ik moeder ben

Ik denk dat het vooral de titel is die tot de verbeelding sprak. Dat ik zelden drink, heeft namelijk niet per se een 1 op 1 relatie met het moederschap. Het was meer een samenloop van omstandigheden. In deze blog leg ik het uit.

Vorige maand, in januari 2019, waren dit de drie best gelezen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *