De dag die je wist dat zou komen. Dank jullie wel.

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Het is zo ver. Lang op gewacht, veel op gehoopt, en nu is het moment daar: we hebben meer dan 100 volgers op Facebook & Instagram. Tel daar de in hoog tempo stijgende bezoekersaantallen bij op, en er is maar één weg mogelijk om in te slaan.

Als je dit leest, zijn we plannen aan het maken om onze baan op te zeggen om ons allebei fulltime aan onze blog te wijden.

Nee, natuurlijk. Zo ver zal het waarschijnlijk nooit komen, en dat ambiëren we ook niet. We schrijven omdat het onze hobby is, en omdat we graag te pas en te onpas onze mening over van alles geven. Dat doen we in de werkelijkheid ook ;-).

100 is nog relatief weinig, en 80% ervan bestaat uit onze vrienden en familie. Dus wij maken ons geen illusies. Maar het is toch leuk dat wat begon als een grapje tijdens een middagje brainstormen, nu een blog is die door mensen gelezen wordt, andere mensen behalve onszelf.

En dat kan alleen maar dankzij jullie, lieve lezers. Dus bij dezen een oprechte ‘bedankt’ aan jullie allemaal. Of je hier nou dagelijks komt of af en toe, of je ons nou al maanden in de gaten houdt of hier toevallig net terecht bent gekomen. Wees welkom. En kom vooral terug. En als je toch bezig bent met rondsurfen en dingen aanklikken, volg ons dan gelijk op Instagram en like ons op Facebook. Je zult er geen spijt van krijgen. En zo wel, dan heb je ons in elk geval weer ietsje blijer gemaakt en dat is ook wat waard.

– x –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *