Peuters maken mooie verhalen, de fantasie blijft stromen en dat kun je als ouder alleen maar stimuleren door ze hun gang te laten gaan. Als je vriendlief, de peuter en je goede vriendin a.k.a. onze huisfotograaf op pad stuurt en ze komen met Piratengeluiden terug, weet je dat het een leuke shoot is geweest en dat de piraterij goed is gevallen bij de peuterpuber.

Hier de foto’s van de shoot op een rijtje!

Foto’s door @ Ayla Maagdenberg.

   

      

Ik vind het mooi om te zien dat Kobe echt nadenkt voor hij iets doet. Je ziet zijn ogen fronzen en dan pas gaat hij over tot actie. Zelfs als baby zag je hem af en toe staren naar iets wat hij niet begreep.

 

 

Deze foto’s hebben we trouwens gemaakt vlakbij ons huis, aan het IJ. De plek waar jij zijn Wishbone hierboven ziet staat, strek ik normaal gesproken mijn benen tijdens mijn wekelijkse bootcamp.

 

 

Ik heb eigenlijk altijd gezegd dat ik fotoshoots niet zo fijn vind. Omdat het vaak zo ‘fake’ overkomt. Gelukkig heb ik zo’n vriendinnetje die hier wel raad mee weet. A.k.a. de persoon die met piratenkledij aan kwam zetten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *