Elia’s vier favoriete boekjes (met 2 jaar)

Eerder schreef ik een artikel over Elia’s vier favoriete boekjes met 1 jaar. Inmiddels zijn we een jaar verder en leek het me leuk om opnieuw te kijken naar zijn lievelingsboekjes van het moment.

favo boekjes 2 jaar

De oplettende lezer heeft het wellicht al gezien: De grote rode bus staat er nog steeds in. Hoewel Elia bergen boekjes heeft om uit te kiezen, fascineert dit boekje hem al sinds hij een paar maanden oud was en doet het dat nu nog steeds. Het is dan ook by far het vaakst voorgelezen boek hier thuis, en inmiddels hebben we hem ook dubbel omdat er uit het oorspronkelijke exemplaar wat pagina’s gescheurd zijn :’).

  • Judy Hindley – De grote rode bus
   Niets meer aan toe te voegen, zie ook het artikel van een jaar geleden.
  • Susanne GernhƤuser – Mijn allereerste voertuigen zoekboek
   Alles met auto’s doet het hier goed, en dit boekje is extra leuk sinds Elia ook echt begrijpt wat de bedoeling ervan is (namelijk de plaatjes zoeken in de grote tekening). Vind ik zelf ook leuk om te doen.
   favo boekjes 2 jaar 1
  • Max Velthuijs – Kikker in de kou
   Kikker, wie kent hem niet? Ik ben er zelf mee opgegroeid en vind het daarom extra leuk dat mijn zoon Max Velthuijs nu ook weet te waarderen. Het boek gaat over kikker (joh) die het koud heeft, en op een gegeven moment gaat hij in bed liggen onder de deken. Dit is niet het einde, maar als ik het voorlees voor bedtijd zeg ik altijd “Welterusten kikker!” en dan gaat het boek dicht. Tot nu toe accepteert Elia dat šŸ˜‰
  • Fleur van der Weel – Piep wil oversteken
   Jongetjes en voertuigen, het blijft een hit. In dit boekje wil Piep oversteken, maar dat lukt telkens niet omdat het stoplicht op rood staat en omdat er steeds een ander voertuig langskomt. Ook leuk om de bijbehorende geluiden te maken!
   favo boekjes 2 jaar 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *