Stelling: podologisch verantwoorde babyschoentjes zijn niet nodig

CARMEN
Tja, wat is nodig? Een aankleedkussen is niet per se nodig, maar wel verrekte handig. Wat die schoenen betreft: ik weet het niet zo goed. Elia heeft beide: merkschoentjes van Bunnies en Shoesme, maar ook ‘gewone’ Vans en schoentjes van Zara, Hema of H&M. Die merkschoentjes zullen ongetwijfeld ergens beter voor zijn (ze zijn niet voor niets zo duur), maar ik heb niet de indruk dat het hem zelf iets uitmaakt of dat hij op het ene paar lekkerder/stabieler loopt dan op het andere. Misschien is het anders als je een kindje hebt dat nog moet leren lopen, al geloof ik dat ieder kind dit ook vanzelf wel leert, en dat juist op blote voeten lopen dan het beste is. Concluderend: YES, podologisch verantwoorde babyschoentjes zijn niet nodig.

Hieronder showt Elia zijn sneakers van de Zara, maat 20.

schoenen1  schoenen3

FREDERIEK
Ook Kobe heeft zowel de simpele schoentjes van Zara en Vans als de podologisch verantwoorde van Shoesme. Die van Shoesme had Kobe vaak aan toen hij net begon te lopen. Dit vooral vanwege de gedachte dat dit ‘moest’ en dat dit het best zou zijn voor zijn voeten. Na wat gelees, gepieker heb ik toch bedacht dat het niet zozeer de kwaliteit van de schoenen alswel de variatie van schoenen is. Voeten moeten gewend zijn zich aan te passen aan . Daarnaast vind ik de zogenaamde podologische schoenen zodanig prijzig, dat ik deze echt niet per 2 maanden opnieuw ga kopen. Dus ook voor mij geldt een YES op deze stelling.

screen-shot-2016-10-06-at-12-47-43
Kobe leert hier voor het eerst lopen. Met schoenen van Shoesme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *