HOERA Ik ben (weer) zwanger

Nu ik dit typ is het maandag 21 november. Sinds twee dagen weet ik dat ik (weer) zwanger ben. Iets dat ik heel graag wilde maar waar ik toch twijfels over kreeg. Ja, ik heb al een kindje, maar zou het ons weer gegund zijn? Ik vind het hele zwanger-zijn zo’n wonder, het zou me niet verbazen als het niet meer lukte ofzoiets. Een volkomen irrationele angst, maar hij was wel aanwezig.

11401

Onterecht gelukkig, want dat tweede streepje verscheen toch echt! Ik appte Frederiek (de babydaddy was nog op zijn werk en ik moést het met iemand delen) en deed daarna zo normaal mogelijk tegen mijn moeder die er ook was – zij kwam op Elia passen omdat ik naar een high-tea ging.

Nu vind ik het vooral nog heel onwerkelijk. Ik voel me wel zwanger (beetje duizelig, wazig, vergeetachtig), maar ik kan bijna niet geloven dat er over een paar maanden weer een compleet mensje in mij groeit. ♥

Ik kijk zó uit naar alle momenten die nog komen gaan: de eerste echo, het hartje horen, de geslachtsbepaling, ja zelfs naar dikker worden. Tegelijkertijd weet ik sinds ik moeder ben hoe snel de tijd gaat, dus voor nu doe ik lekker helemaal niks behalve zoveel mogelijk rust nemen om baby #2 het beste begin te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *