Huiskamerlezingen

Ja, soms komen dromen uit. Dromen die al twee jaar op de plank liggen, maar die te groot leken. Dromen die opeens een stuk dichterbij lijken. Wij hebben al twee jaar gesprekken over hoe we de inhoud van onze blogs, discussies die wij hebben en alle interessante onderwerpen die naar voren komen, iets fysieker kunnen maken. Om precies te zijn; hoe krijgen we onze lezers in onze huiskamer bij elkaar om een keer niet alleen lekker anoniem door onze blogs heen te scrollen, maar elkaar aan te kunnen kijken en met elkaar in gesprek te gaan.

Vanaf maart 2020 starten wij met huiskamerlezingen!

Op woensdagmiddag 18 maart starten we met een spreker die voor ons en misschien ook voor jullie bekend is geworden door zijn Instagram account: @Meester_Mark

Programma

14.00 – 14.30 Koffie, thee, inloop, kletsen
14.30 – 15.15 Meester Mark neemt ons mee in de wereld van de schoolpleinmoeder en alles wat met lief, leed en luizen te maken heeft.
15.15 – 15.45 Wij – Carmen en Frederiek – zullen kort wat van onze ervaringen delen rondom het hebben van dit blog en wij als moeders én we zullen een aantal van onze stellingen met jullie bespreken.

Ook zal onze lieve vriendin Joëtta voor wat muzikale invulling zorgen. Hier kun je alvast wat voorluisteren!

Wij kunnen dit niet zonder jullie aanwezigheid  natuurlijk. Dus: mocht je zelf niet willen of kunnen maar ken je wel (mede-) ouders (ja papa’s mogen ook), stuur dit event dan door!

Hopelijk tot de 18e!

Liefs,
Carmen en Frederiek

Aanmelden