De best gelezen drie artikelen in augustus 2020

De zomervakantie zit er officieel op, en het ‘gewone’ leven-op-anderhalve-meter neemt vormen aan. Desalniettemin zitten mensen denk ik meer dan gewoonlijk thuis. En dat is dan weer goed nieuws voor onze bezoekersaantallen, die wederom stegen. Dit waren de best gelezen blogs van vorige maand:

1.) Grappige uitspraken van Elia #12

Heb je al gehoord van de zeven de zeven, heb je al gehoord van de zevensprong?
– “Ja. Heel vaak.”

Kleuters en peuters zijn hilarisch. Dat vind ik, en dat vinden jullie blijkbaar ook want de rubriek ‘Grappige uitspraken’ wordt altijd goed gelezen. Deel 13 is in de maak en komt er binnenkort ook aan ;-).

2.) Hoe vertel je je kind dat er iemand ziek is?

Van een luchtig & leuk onderwerp gaan we over op een serieuzere zaak: een goede vriendin van ons, maar vooral van Frederiek, is ziek. Borstkanker. Door de behandeling verandert ook haar uiterlijk, waardoor Frederiek het tegenover haar kleuter niet bij een simpele ‘ze is ziek’-verklaring kan laten. Maar hoe praat je met je kind over zo’n groots en heftig onderwerp?


3.) Momenten waarop ik de weg van de minste weerstand neem als moeder

De weg van de minste weerstand. Zo fijn om die soms, bewust of onbewust, te nemen in het leven. Als persoon, en ook als moeder. In deze blog som ik op op welke momenten ik mijn battles pick en meebuig in plaats van ergens de discussie over aan te gaan. Bijvoorbeeld op het gebied van slapen, eten, aankleden en vies worden… en ongetwijfeld nog veel meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *