De best gelezen drie artikelen in juni 2020

Wow. Waar het aan ligt of waar jullie vandaan komen, geen idee. Maar de bezoekersaantallen blijven stijgen, de afgelopen maanden zelfs vrij veel. Ik denk door de quarantaine. Hoe dan ook: welkom lieve nieuwe én oude vertrouwde lezers! Zoals altijd als er weer een maand voorbij is, volgt hier het overzicht van de best gelezen blogs. Onze echte fans hebben die natuurlijk allemaal van A tot Z gelezen. Maar mocht je er eentje gemist hebben, dan is dit je kans om hem alsnog te lezen! Dit waren jullie favorieten van juni 2020:

1.) De combinatie kat en kind, hoe gaat dat hier?

Never a dull moment sinds wij onze poes geadopteerd hebben hoor! Niet alleen nam ze (een heleboel!) vlooienvriendjes met zich mee, maar ook sloopt deze dame al onze deurposten (terwijl we inmiddels drie krabpalen in huis hebben…) en at ze al mijn planten op. Tot ik erachter kwam dat dat de reden van het vele overgeven was. Los van deze ellende is Luna superlief, zachtaardig en ben ik (nog steeds) heel blij dat de jongens opgroeien met een harig huisdier :).

2.) Een low budget kinderfeestje voor mijn kleuterzoon die 5 jaar werd

Mijn oudste zoon is vijf. VIJF JAAR. Daar hoort natuurlijk een feestje bij! Voor het eerst een écht kinderfeestje, met alleen maar zelf uitgekozen gasten. Ik wilde niet per se besparen op zijn feestje, maar ook niet onnodig geld uitgeven aan dingen als MonkeyTown of de Efteling. Uiteindelijk kostte zijn verjaardagsfeestje me 15 euro, die ik in zijn geheel heb uitgegeven aan de Cars taart ;).

3.) Het geheim van mijn haar

Frederiek heeft al sinds de zwangerschap van haar tweede last van vet haar. Geen wereldprobleem, maar toch vervelend. Zeker als je al van alles hebt geprobeerd om het op te lossen. Meer wassen, minder vaak wassen, het mocht allemaal niet baten. Tot ze een oplossing vond in de vorm van een natuurlijk zeepje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *