Stelling: bewust op hakken naar de speeltuin is onzin

CARMEN
Op hakken naar de speeltuin? Ik heb werkelijk geen idee waarom je dit als moeder zou willen. Als je toevallig net uit je werk komt of onderweg bent naar een bruiloft, oké. Maar hakken aandoen als je weet dat je naar een speeltuin gaat? Nee. Dat gaat er bij mij echt niet in. Iedereen moet vooral zelf weten wat hij of zij doet, maar als ik met de jongens buiten ga spelen, doe ik comfortabele schoenen aan. Om samen met ze op het gras te springen en om samen door de aarde te rennen. Dat zie ik mezelf niet doen op hakken. Maar ik draag dan ook sowieso niet vaak hakken, ook niet in het dagelijkse, speeltuinloze leven. Als je dat dagelijks doet, ben je er misschien meer aan gewend en heb je er ook minder last van. Maar dan nog… ik heb nog nooit een vrouw op hakken op de trampoline gezien. Dat lijkt me ook niet goed, ook niet voor de trampoline.

Dus YES, bewust op hakken naar de speeltuin is onzin.

FREDERIEK
Haha. Toen Carmen met deze stelling aan kwam zetten, was mijn eerste gedachte: ‘wat een gekke stelling, alsof iemand dit ooit zou doen’. Maar toen bedacht ik me dat er best aardig wat vrouwen in ‘onze’ speeltuin tegenkom die er erg opgedirkt uit zien, alsof ze linea recta uit hun belangrijke klantpresentatie komen. Je kunt mij niet vertellen dat ze geen tijd hebben gehad om even naar huis te gaan om schoenen te switchen…

Je hebt vast vrouwen die zich meer druk maken over hun imago naar andere vaders of moeders, en hun kledingstijl niet willen downgraden hiervoor. Of zich gewoon fijner en mooier voelen met hakken aan.

Maar dat je dit tijdens het shoppen doet (ook niet handig maar oké), maar in de speeltuin. COME on, met normale schoenen kun je tenminste mee op de wipwap. Da’s toch veel toffer 😉 Dus mijn reactie: YES, met hakken naar de speeltuin is inderdaad onzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *