Zwangerschapsshoot in m’n ondergoed

Al sinds ik zwanger was van Elia, dacht ik erover: een zwangerschapsshoot in m’n ondergoed (dat rijmt ;-)). Op internet had ik prachtige foto’s gezien, en het leek me een mooie herinnering.

De shoot stond toentertijd gepland op de dag dat ik 36 weken en 2 dagen zwanger zou zijn. Die dag werd Elia, na heel veel uur weeën, geboren. Dus de shoot in m’n ondergoed is er nooit van gekomen (wel een andere, met kleren aan).

Dit keer wilde ik het opnieuw graag. De shoot stond gepland op de dag ik 32 weken en 1 dag zwanger was, met dezelfde fotografe. Ook dit keer werd het nog spannend of ik het zou halen, maar gelukkig wel!

Ik ben enorm blij met de foto’s, ze zijn precies zoals ik wilde: niet te sexy maar wel zo dat mijn lichaam (buik) duidelijk te zien waren. Het poseren was aan het begin een beetje wennen, maar gaandeweg ging het telkens beter. Het scheelde ook dat de fotografe een vriendinnetje van me is, daardoor voelde ik me al heel gauw op mijn gemak bij haar. Wel had ik het snikheet want ik zat met een vest aan in de zon, maar je moet er iets voor over hebben he ;-). Bovendien wilde ik het vest ook niet uit, ten eerste omdat het dan wel heel sexy zou worden, en ten tweede omdat ik de opgezette klieren in m’n oksels niet mooi vind.

Deze foto’s koester ik de rest van mijn leven. Ik werd er bijna emotioneel van, het was zo’n spannende periode en ik ben zo dankbaar en trots dat ons tweede zoontje besloten heeft nog even te blijven zitten!

DSC_0509
DSC_0550
DSC_0483

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *